Vidikovac com hr - Virtualna šetnja Hrvatskom

Osim pojedinih privatnih djelatnosti i turističkih zajednica s kojima smo već ostvarili suradnju, naš projekt prepoznali su i podržavaju Ministarstvo turizma i sporta te Hrvatska turistička zajednica, a ovaj projekt virtualnih prezentacija osvojio je i međunarodnu nagradu za tehnološku inovaciju 2021.

Slobodno nas kontaktirajte, otvoreni smo za razne oblike suradnje!

Iako virtualne prezentacije postoje već dulje vremena, situacija oko COVID-19 virusa  potaknula je dodatni napredak tehnologije koja nam sada pruža više mogućnosti i omogućava kreiranje novih i drugačijih rješenja snimanja i izrade 360 foto-video prezentacija, čime je dodatno populariziran ovaj način konzumacije online sadržaja koji je odlično prihvaćen od strane korisnika.

Uočite razliku !
Naša virtualna prezentacija promotivni je alat s drugačijim pristupom koji omogućuje visokokvalitetnu foto i video produkciju, mogućnost korištenja raznih postojećih sadržaja, povezivanje s web stranicama, kamerama uživo, aplikacijama, ostalim sustavima i servisima te pruža nove mogućnosti za postavljanje informativnih tekstualnih ili audiovizualnih poruka uz razne detalje, sve to čini veliku razliku u odnosu na slična rješenja.

Kako bi istaknuli sve važnije mogućnosti produkcije i funkcionalnosti kreirali smo kratki video kojeg možete pogledati na adresi:
https://www.youtube.com/embed/g6oGK_uvogg 

Želite li da i za Vas napravimo sličnu prezentaciju?
Sve detalje i mogućnosti koje postoje spremni smo Vam dodatno prezentirati, ako nam ukažete svoje povjerenje.

Našim angažmanom ostvarujete višestruke pogodnosti:
- Kreirat ćemo interaktivni alat kojeg ćete moći dugoročno koristiti
- Isporučujemo foto i video materijale koje možete primijeniti na vašim web stranicama, društvenim mrežama i u ostalim marketinškim aktivnostima
- Pomažemo implementirati nova tehnološka rješenja
- Činimo Vas dostupnim putem Google earth, Maps i Street View servisa
- Dovodimo nove zainteresirane korisnike do prezentacije i povećavamo vidljivost
- Stvaramo sadržaj kojeg korisnici rado dijele

Pozivamo Vas na suradnju i nudimo Vam izradu atraktivne virtualne prezentacije Vaše destinacije i okolnih zanimljivosti. Spojivši nekoliko tehnologija snimanja i objave foto i video materijala, kreiramo jedinstven online sadržaj koji je jednostavan za implementaciju unutar Vaših postojećih web stranica, a koji krajnjem korisniku osigurava interaktivnost i jednostavnost korištenja. Primjenom se ostvaruju mnogobrojne prednosti i mogućnosti, a ono najvažnije je da će Vašu ponudu vidjeti još više internet korisnika. Prezentaciju i materijale koje kreiramo, osim na Vašim web stranicama moguće je koristiti na više mjesta i online servisa.

Kontaktirajte nas bez obaveza za više informacija.

NOSITELJ PROJEKTA
Iza cijele ideje stoji obrt Reklam-net.hr koji uspješno djeluje na području internet marketinga više od 20 godina i stvara uspješna online rješenja za razne klijente i vlastite projekte. Bogatim iskustvom, znanjem, alatima i tehnologijama Reklam-net osigurava visoku posjećenost online sadržaja što je jasno vidljivo iz postojećih rezultata koje možemo dodatno prezentirati.

Reklam-net je višestruko nagrađivana tvrtka za razne online kampanje, nositelj smo Google Partner certifikata te smo službeni Google fotograf, više o našem radu i klijentima možete pronaći na našoj web stranici
www.reklam-net.hr

Od naših radova ističemo destinacije kao što su; Zrće, Novalja, Hvar - Jelsa, Tuhelj za koje posljednjih godina isporučujemo razne materijale za promociju destinacije, a za koje smo dobili nagrade struke za najbolje online kampanje u regiji.

Nudimo cjelovito rješenje za promociju Vaše destinacije ili pojedinačne usluge.

 

Kontaktirajte nas za više informacija.

info@reklam-net.hr      091 751 3837

 

TOP