Adresa naše web-stranice je: https://vidikovac.com.hr

Korisnici i klijenti su dužni prije početka korištenja web stranice www.vidikovac.com.hr (dalje: web stranica) pružatelja usluga Reklam-net sa sjedištem u Zagrebu, Rožmanka 13, 10250 Lučko, OIB: 34126585588 (dalje: Reklam-net) upoznati se s općim pravilima o privatnosti korištenja web stranice. Ukoliko imaju dodatnih pitanja ili nejasnoća vezanih uz uvjete korištenja, mogu se obratiti na adresu e-pošte info@reklam-net.hr

Vidikovac.com.hr prikuplja samo osobne podatke koji se akumuliraju kada korisnici koriste usluge Vidikovac.com.hr internet stranice za komunikaciju. Koristimo samo one osobne podatke koji su bitni za ostvarivanje svrhe radi kisključivo radi: što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit i osiguranja pružanja tražene usluge.

Vidikovac.com.hr ne prosljeđuje nikakve osobne podatke trećim osobama.

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, suglasni ste da za Vidikovac.com.hr dobrovoljno stavljate na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavljate ili zastupate. Dozvoljavate da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovarate s tvrtkom Reklam-net i stranicom Vidikovac.com.hr

Vidikovac.com.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših poslovnih obveza i komunikaciju.

Svi se podaci o korisnicima čuvaju i dostupni su samo podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Vidikovac.com.hr portala i tvrtke Reklam-net i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Skupljanje i obrada osobnih podataka u svrhu realizacije dogovorenih poslova uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Klijent je suglasan da portal Vidikovac.com.hr i tvrtka Reklam-net, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine za komunikacijske kanale ili u skladu sa zakonima koji pokrivaju obaveze čuvanja podataka u vezi s poslovanjem.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.